Mlada zvijezda Ajaxa Christian Eriksen je priznao kako je pocašcen komplimentima koje je na njegov racun uputio menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson.

Eriksen, koji se smatra jednim od najboljih mladih igraca u Europi, je jucer igrao protiv Uniteda u okviru prve utakmice šesnaestine finala Europa lige. Iako momcad Ajaxa u cjelini nije pružila posebno dobru predstavu, Ferguson je nakon utakmice bio pun hvale za mladog Danca, ne odbacivši mogucnost da ga pokuša dovesti u redove svog kluba.

"On je dobar igrac, tipicni Ajaxov igrac, koji je dobar s loptom, ali to smo vec otprije znali. Mi u klubu imamo puno mladih igraca, ali uvijek smo u potrazi za novim talentima. Nemoguce je predvidjeti što ce se dogoditi u buducnosti." rekao je Ferguson.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igriEriksen je rekao kako mu gode komplimenti od Fergusona, iako za sada planira ostati na Amsterdam Areni.

"Sjajno je i velika cast cuti ga da govori pozitivne stvari o meni, posebno što to nije rekao bilo koji menadžer. To je nešto na što se moram naviknuti. Rekao bih da je on jedan od najvecih menadžera na svijetu." rekao je Eriksen.

Na pitanje bi li bio zainteresiran za eventualni prelazak u United, Eriksen je odgovorio: "Želim igrati za neki veliki klub u nekom trenutku, naravno, ali trenutno ne sanjam o necemu tako velikom. Moji snovi su za sada vezani samo uz Ajax."