EuroNogomet, nogometni magazin

Osijek preokretom do pobjede u Zagrebu

Nogometaši Osijeka su velikim preokretom slavili u Zagrebu protiv Lokomotive. 

Osijek je i jučer stigao do još jedne pobjede i potvrdio dobar ulazak u sezonu. Osijek je slavio protiv Lokomotive 2-3. 

 

Prvu priliku imala je Lokomotiva kada Radonjić puca sa 20ak metara, ali njegova lopta prolazi tik uz desnu vratnicu. Sličnu priliku imao je i Osijek u 20. minuti, Grgić je opalio loptu iz polu-voleja, a ona je također završila tik uz desnu stativu. 

 

U drugom poluvremenu smo gledali pravu rapsodiju i vidjeli smo čak 5 golova. Prvo je u 53' Cekiciev "ubačaj" morao ispod grede vaditi Mikulić, a iz tog kornera rodio se Lokomotivin gol. Nakon ubačaja najviši u skoku bio je Karičić koji lagano poentira za 1-0. 

 

Samo minutu nakon, Matas je natrčao na ubačaj Barišića i glavom sa 12 metara poslao loptu ravno u mrežu. 

 

U 71' Fiolić je pokrenuo kontra napad Lokomotive, poslao loptu Bočkaju koji se sjurio u 16erac gdje je bio fauliran i Lokomotiva je dobila penal. Siguran sa 11 metara bio je Ćorić za 2-1. 

 

U 76. minuti Osijek se vratio, povratnik u redove Osijeka, Karlo Lulić primio je loptu na 16 metara odakle je neobranjivo pogodio desne rašlje gola Zagorca. 

 

I konačni preokret - u 87' iz kornera je ubačaj poslao Lulić, a najviši u skoku bio je Džolan koji donosi nova 3 boda Osijeku. 

 

MAX TV Prva liga: Lokomotiva - Osijek 2-3 (Karačić 54, Ćorić 73-11m / Matas 55, Lulić 77, Džolan 88)

 

Matej Švađumović

 

 Facebook

Twitter

Instagram

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN