Nakon što je prilikom prvog ždrijebanja parova osmine finala Lige prvaka napravljena proceduralna pogreška, obavljen je novi ždrijeb parova najkvalitenijeg klupskog natjecanja, koji nam je donio i nove dvoboje, među kojima ovog puta nije onaj između Messija i Ronalda, odnosno Paris Saint-Germaina i Manchester Uniteda, koji je nakon prvog ždrijebanja privukao najviše pozornosti.


Ono što je zanimljivo - Atletico Madrid će na kraju igrati upravo protiv Manchester Uniteda, a upravo je činjenica da je kuglica s imenom Manchester Uniteda izostavljena iz ždrijeba u trenutku kad je izvlačen protivnik Atletica izazvala cijeli skandal i dovela do ponavljanja ždrijeba.

U osmini finala Lige prvaka za sezonu 2021./2022. tako će se sastati: RB Salzburg - Bayern, Sporting - Manchester City, Benfica - Ajax, Chelsea - Lille, Atletico Madrid - Manchester United, Villarreal - Juventus, Inter - Liverpool, Paris Saint-Germain - Real Madrid.

Prve utakmice osmine finala igraju se 15. i 16. te 22. i 23. veljače, dok će se uzvrati igrati tri tjedna kasnije, odnosno 8. i 9. te 15. i 16. ožujka.

Finalni dvoboj Lige prvaka igra se na stadionu Gazprom Arena u Sankt Petersburgu 22. svibnja.