EuroNogomet, nogometni magazin

Zvijezde: “Kada slava udari u glavu“

Svi su oni zvijezde, svi su oni slavni, no još nešto imaju zajednicko, a to im je nažalost nocni život. Kako i sam naslov ovog clanka jasno kaže, tocno kao da im je slava udarila u glavu, ova trojica Bazilaca svojevremeno ponajbolji, a neki cak i najbolji igraci svijeta svoju karijeru stavili su na kocku radi nocnih izlazaka i provoda.

Igraci kakvi su oni i s obzirom na reputaciju koja ih prati u nogometnom svijetu svakako da si ne bi smjeli dopustiti takvo nešto, no surova stvarnost je nešto drugacija. Naime, upravo su brazilski nogometaši osim po dobroj tehnici i driblingu poznati još nažalost i po burnim nocnim provodima. Tako je to kada u životu dodirneš “plafon“ i doslovno neznaš kuda sa sobom i zaraðenim novcem. Tužno je kako upravo ti "party igraci" zaboravljaju da su još do jucer bili gotovo sirotinja te nabijali loptu “bosom“ nogom po ulicama Ria ili nekog drugog grada.

Svi bi se oni svakako trebali ugledati na svoga kolegu i sunarodnjaka Kaku, koji je jako uzoran nogometaš, a k tome još i iraziti vjernik. Kaku se, za razliku od doticnih, rijetko povezuje sa nekim skandalima ili ispadima.

Posljedice "nesportskog" života itekako su vidljive, dovoljno je spomenuti samo teško nagomilavanje kilograma s cim su spomenuti igraci itekako dobro upoznati.

Na sljedecim fotografijama moci cete vidjeti kako su isti igraci izgledali prije, a kako danas.

Ronaldo
- Karijera pri kraju.
- Nekadašnji brzi i hitri napadac danas bori "rovovsku" bitku sa viškom kilograma.

{mosimage}


Adriano
- Novi pocetak traži u Romi.
- Brazilski bog "tenk" kako su ga nazivali, imao je mnogo skandala u svojoj karijeri. cesto ga se povezivalo sa mafijom, te s brojnim sex skandalima.

{mosimage}


Ronaldinho
- Traži pravu formu, blizu odlaska iz AC Milana.
- Dinho", kako su ga popularno zvali navijaci Barcelone, takoðer je nabacio koji kilogram viška, te iako sklon nocnim izlascima gotovo da nije niti jednom spomenut u nekom malo vecem skandalu. Iako mu karijera baš i ne visi u zraku kao prethodnoj dvojic,i jasno je da je Roni još uvijek daleko od prave forme.

{mosimage}

 

M.Ružic


Facebook

Twitter

Instagram

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN