Napadač Milana M'Baye Niang kaže kako je naučio puno toga iz svojih ranijih pogrešaka, te je spreman to i pokazati u sezoni koja je pred nama, nakon što je jučer igrao u prijateljskoj utakmici protiv Liverpoola.


Francuski napadač do sada iza sebe ima nekoliko kontroverznih situacija izvan terena, a ranije ove godine je bio uključen u prometnu nesreću, zbog koje je propustio gotovo kompletan proljetni dio sezone.

"Što se te nesreće tiče, to će mi poslužiti kao lekcija. Bio sam izvan terena tri mjeseca, a znao sam da me momčad treba i bilo mi je jako žao zbog toga." rekao je Niang za Gazzettu dello Sport.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Dvadesetjednogodišnji nogometaš je svjestan kako su na njegov račun stigle i brojne kritike nakon što je na internetu osvanula snimka na kojoj se vidi kako s krova skače u bazen, i to nedugo nakon što se oporavio od ozljede zadobivene u spomenutoj nesreći.

"To je bila samo igra i nisam vidio ništa loše u tome. Nisam razmišljao o mogućim posljedicama. Razumijem da ljudi, nakon ozljede kakvu sam imao, mogu misliti da sam glup zbog toga. Osjećam da sazrijevam, sve su to iskustva koja su učinila da odrastem. Najvažnije je da sam naučio iz svojih pogrešaka. Odrastao sam i kao osoba i kao igrač." dodao je Niang.