Talijanski prvoligaš Milan u potrazi je za novim sportskim direktorom, a za sada su u opticaju četiri ozbiljna kandidata, prenosi talijanski sportski dnevni list La Gazzetta dello Sport.


Marco Fassone je već potpisao predugovor za poziciju generalnog direktora kluba, kojega napušta dugogodišnji dopredsjednik i guru za transfere Adriano Galliani.

Prvi ime na Milanovoj listi je Interov Piero Ausilio, no malo je vjerojatno da bi on mogao doći u Rossonere, s obzirom da bi sljedećeg tjedna trebao potpisati novi ugovor s Interom.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Prva alternativa je Daniele Prade, bivši sportski direktor Fiorentine, koji je trenutno slobodan, te bi vjerojatno bio spreman odmah prihvatiti eventualnu ponudu Milana.

Preostala dva imena koja se spominju su Riccardo Bigon iz Bologne i Carlo Osti iz Sampdorije.

Peto ime, koje Gazzetta ne spominje, je sportski direktor Rome Walter Sabatini, koji će izgledno svakako napustiti taj klub na kraju sezone.

S druge strane, neki mediji navode kako upravo novi direktor Fassone ima plan u klub vratiti nekadašnje igračke legende Paola Maldinija i Demetrija Albertinija, dok je njegov favorit za poziciju sportskog direktora već spomenuti Bigon.