Bivši vlasnik i predsjednik Intera Massimo Moratti promijenio je u karijeri veliki broj trenera, ali kaže kako mu je najdraži od svih Jose Mourinho, a otkrio je i kako je u svoj klub pokušao dovesti nekadašnjeg kapetana Napolija Mareka Hamšika.


Nerazzuri su trenutno na vrhu ljestvice Serie A s devet bodova prednosti ispred drugoplasiranog Milana i na najboljem putu da prekinu višegodišnju dominaciju Juventusa u domaćem prvenstvu.

"Inter ima dobru prednost. Ja sam sujevjeran, tako da ne želim ništa govoriti, ali mislim da će Inter uspjeti zadržati tu prednost. Juventus ima utakmicu više za odigrati, ali oni moraju igrati protiv Napolija." rekao je Moratti za napuljski radio Kiss Kiss.

"José Mourinho je trener kojega i dalje nosim u srcu, a on je i trener koji je najviše toga osvojio, iako smo pod Robertom Mancinijem počeli redovno pobjeđivati, a ne zaboravljam niti Gigija Simonija." izjavio je Moratti.

S obzirom da je razgovor vođen za napuljsku radio postaju, neizbježna tema bio je i slovački reprezentativac i bivši veznjak Napolija: "Želio sam dovesti Mareka Hamšika i nazvao sam De Laurentiisa, ali on mi je rekao da ga ne želi prodati. Naša je pogreška to što ga nismo doveli iz Brescije kada smo mogli. U to vrijeme nije bilo velike razlike među klubovima, tako da su svi mogli dovoditi igrače kako bi prvenstvo bilo izjednačeno."