EuroNogomet, nogometni magazin

Nogometaši Intera ne smiju u reprezentacije

Igračima milanskog Intera zabranjeno je putovanje na okupljanja njihovih nacionalnih reprezentacija nakon što su testovi pokazali kako su četvorica prvotimaca ovog kluba pozitivni na korona virus.


Još od jučer je poznato kako su na korona virus pozitivni Danilo D'Ambrosio i vratar Samir Handanović, a danas je stigla vijest kako su pozitivni rezultati nalaza stigli i za Stefana De Vrija i Matiasa Vecina.

Lokalne zdravstvene vlasti u Milanu su odlučile kako preostali nogometaši Intera ne smiju trenirati u sljedeća četiri dana, uključujući nedjelju 21. ožujka, a u ponedjeljak će se obaviti nova testiranja i donijeti odluka o eventualnom nastavku trenažnog procesa. Zbog ovoga je otkazana i utakmica Inter-Sassuolo koja je trebala biti odigrana u subotu.

Milanske zdravstvene vlasti su, također, zabranile svim igračima Intera javljanje na okupljanja reprezentacija koja su zakazana za sljedeći tjedan.

Facebook

Twitter

Instagram

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN