EuroNogomet, nogometni magazin

Inzaghi produžuje ugovor s Laziom

Večera s vlasnikom i predsjednikom kluba Claudiom Lotitom izmamila je osmijeh na lice treneru talijanskog prvoligaša Lazija Simoneu Inzaghiju, koji će najvjerojatnije produžiti ugovor s tim klubom, unatoč interesu Intera.


Inzaghi je u posljednje vrijeme bio iziritiran ponašanjem klupskih direktora, žaleći se kako je morao čekati punih osamnaest mjeseci na dogovor oko uvjeta produženja suradnje. Njegov važeći ugovor istječe 30. lipnja, a nedavno je rekao kako je bio spreman do posljednjeg trenutka čekati na produženje suradnje samo zbog svoje ljubavi prema klubu, u kojem je proveo najveći dio svoje igračke karijere.

Prema posljednjim izvještajima iz talijanskih medija, uključujući Sky Sport i Tuttomercatoweb, Inzaghi je odlučio staviti svoj potpis na ugovor do lipnja 2024. godine, po kojemu će zarađivati 2,2 milijuna eura po sezoni, što je neznatno više u odnosu na trenutnu zaradu.
Facebook

Twitter

Instagram

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN