Budućnost Pepa Guardiole na klupi minhenskog Bayerna vjerojatno će biti riješena u tjednu prije Božića, otkrio je predsjednik uprave tog kluba Karl-Heinz Rummenigge.


Govoreći nakon uvjerljive pobjede protiv Stuttgarta, predsjednik Bayerna je rekao: "Sjest ćemo i razgovarati odmah nakon polovine sezone. Tada ćemo donijeti odluku i objaviti priopćenje. Bit će to božićno iznenađenje, na jedan ili drugi način."

"Ja sam opušten što se toga tiče, a opušten je i trener. Ja sam rekao treneru da želim razgovarati s njim čim završi prvi dio sezone. U ovom trenutku se moramo koncentrirati samo na utakmice. Čekaju nas neke važne utakmice, u ligi, u kupu i u Ligi prvaka." dodao je Rummenigge.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Bivši trener Barcelone s Bayernom ima trogodišnji ugovor, koji istječe na kraju ove sezone, a u bavarskom klubu ne skrivaju želju za produženjem suradnje.

"Možete vidjeti iz tjedna u tjedan na terenu što je on napravio s momčadi. Nema potrebe da ja pričam o tome koliko ga je dobro imati u Bayernu." zaključio je Rummenigge.

Što se Guardiole tiče, on je i jučer odbio komentirati ovu temu. Na pitanje gdje leži njegova budućnost na konferenciji za novinare nakon jučerašnje utakmice je rekao: "Sljedeće pitanje."