Napadač dortmundske Borussije Pierre-Emerick Aubameyang je još jednom otvoreno priznao svoju želju da jednog dana zaigra u madridskom Realu, iako dodaje kako je trenutno sretan u njemačkom klubu.


S 35 postignutih golova u svim natjecanjima ove sezone reprezentativac Gabona je na sebe privukao pozornost brojnih klubova, iako s njemačkim klubom ima ugovor do ljeta 2020. godine.

"Dortmund je grad koji je lud za nogometom. Tijekom posljednjih par godina smo imali najbolju posjećenost utakmica u cijeloj Europi. Ovo je siguran grad za život i moja obitelj se vrlo ugodno osjeća ovdje. Ja nikad nisam skrivao svoju želju da jednog dana zaigram za Real Madrid, ali sam produžio ugovor s Borussijom do 2020. godine s razlogom. Osjećam se jako sretno ovdje." rekao je Aubameyang  za Kicker.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Aubameyang je ranije ovog mjeseca rekao kako želi zaigrati za Real Madrid i zbog toga što želi ispuniti obećanje koje je dao svom djedu.

"Real Madrid? Nema nikakvog dogovora, ali sam obećao djedu da ću jednog dana zaigrati tamo. Zašto ne bih želio otkrivati nove stvari? Kao što sam rekao već nekoliko puta, volio bih igrati u Španjolskoj i jednom u životu uživati u lijepom vremenu!" dodao je Aubameyang.