Legenda bremenskog Werdera i vodeći inozemni strijelac njemačke Bundeslige svih vremena, Claudio Pizarro, produžio je svoj ugovor s tim klubom za dodatnih godinu dana.


"Osjećam se sjajno i presretan sam zbog toga što mogu igrati za ovaj posebni klub još godinu dana. Ovo je bila teška sezona, ali u isto vrijeme i sjajna za mene i nadam se da sljedeće sezone zbog grada i navijača možemo završiti bolje plasirani na ljestvici. Ja ću dati sve od sebe da se to dogodi." rekao je tridesetsedmogodišnji napadač za klupsku televiziju.

Dok je Werder morao do posljednje minute posljednjeg kola strijepiti za svoj bundesligaški status, Pizarro je sezonu završio kao najbolji klupski strijelac s 14 postignutih golova, nadmašivši Marca Bodea na poziciji najboljeg klupskog strijelca u povijesti u prvenstvenim utakmicama.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Mi smo jako zadovoljni činjenicom da će Claudio, kao ključna figura zbog njegovog iskustva i kvalitete, biti dio naše momčadi i sljedeće sezone." rekao je sportski direktor Werdera Thomas Eichin.

Sljedeća sezona će za Peruanca biti osma u dresu Werdera.