EuroNogomet, nogometni magazin

Watzke: Haalanda jako privlači Real Madrid

Sportski direktor Dortmundske Borussije Hans-Joachim Watzke je priznao kako napadač tog kluba Erling Haaland želi u budućnosti karijeru nastaviti u redovima madridskog Reala, iako je odbacio tvrdnje kako su ga u tom klubu odlučili prodati već sljedećeg ljeta.


Svaki vrhunski klub će sljedećeg ljeta, kad na snagu stupi odštetna klauzula u iznosu od 80 milijuna eura, pokušati u svoje redove dovesti sjajnog dvadesetjednogodišnjeg napadača. U Realu se nadaju kako će uspjeti dovesti i njega i Kyliana Mbappea, kojemu ugovor s Paris Saint-Germainom istječe na kraju sezone.

Watzke je uvjeren kako je Real u najboljoj poziciji da dovede Haalanda, jer on želi obući dres tog kluba.

"On je neovisna osoba i znam da će u jednom trenutku igrati za neki od najboljih klubova na svijetu, iako i sada igra u jednom od najboljih klubova na svijetu. Ali znam, naravno, da ga Real Madrid privlači." rekao je Watzke.

Watzkea su razljutile glasine o tome kako su u njemačkom klubu već odlučili sljedećeg ljeta prodati Norvežanina: "Te glasine su smeće. Neki stručnjaci kažu 'Oni su na tržištu dionica, moraju prodati Haalana na ljeto'. To je sranje. Odluku da nekoga prodamo u ovom klubu donosi samo uprava. Još nije odlučeno hoće li on doista otići sljedećeg ljeta. Vidjet ćemo. Ključ je samo Erling. Ja osobno nisam ni optimističan ni pesimističan.", dodavši kako ne smatra da je Haalandovom menadžeru Minu Raioli bitan samo novac, nego da razmišlja o onome što je najbolje za igrača.


Facebook

Twitter

Instagram

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN