EuroNogomet, nogometni magazin

Borussia nudi Haalandu duplo veću plaću kako bi ostao u klubu

Kako prenosi španjolski sportski dnevnik AS, njemački bundesligaš Borussia Dortmund je spreman udvostručiti plaću norveškom reprezentativcu Erlingu Haalandu kako bi spriječili njegov odlazak iz kluba.


Mladi napadač trenutno zarađuje 8 milijuna eura, dok mu je uprava njemačkog kluba spremna ponuditi 15 kako bi ga uvjerili da potpiše novi ugovor, iako se to još uvijek čini kao nerealan plan s obzirom na njegove ambicije.

Haaland u trenutnom ugovoru ima klauzulu koja mu omogućuje da sljedećeg ljeta ode po sniženoj cijeni. Real Madrid i Barcelona su odavno zainteresirani za Haalanda, a spominju se i engleski premierligaši Chelsea i Manchester City. Dok Barcelona trenutno nije u mogućnosti isplatiti traženu odštetu, preostala tri jesu, a ni plaća od 15 milijuna eura ne bi im predstavljala nikakav problem, pa će Borussia teško zadržati svoju zvijezdu i sljedeće sezone, pa će se na kraju sve svesti na njegove želje.
Facebook

Twitter

Instagram

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN