EuroNogomet, nogometni magazin

Hazard: Ozljede nisu kraj svijeta, imam obitelj za utjehu

Otkako je prešao iz Chelsea u Real Madrid belgijski reprezentativac Eden Hazard muku muči s ozljedama, zbog kojih je od dolaska u kraljevski klub propustio 40 utakmica, ali on kaže kako to za njega nije kraj svijeta, jer mu to omogućava da provodi više vremena s obitelji.

 


Hazard je u trenutno izvan terena i bit će najmanje do kraja ovog mjeseca nakon što je prije nekoliko dana prethodnim problemima dodao i ozljedu mišića.

"Sretan sam što u vrijeme kad sam ozlijeđen i zarobljen u kući imam obitelj koja mi pomaže da to prebrodim. To nije kraj svijeta, jer mogu provoditi vrijeme sa svojom djecom. Kad ste ozlijeđeni i sami to može biti teško, ali ja sam sretan što imam obitelj koja me podržava. Kad ste ozlijeđeni, nema puno toga što možete raditi, možete raditi na tome da se brže oporavite, ali ozljede kakve sam ja imao jednostavno zahtijevaju vrijeme da se zaliječe. Samo moram čekati, naporno raditi kako bih se oporavio, a kad sam kući mogu uživati s obitelji." rekao je Hazard za magazin One the Front Foot.

Zinedine Zidane je čovjek koji je inzistirao na njegovom dolasku u Madrid, a Hazard o njemu kaže: "Dok sam bio mali, najviše sam gledao francusku reprezentaciju. Igrači na koje sam se ugledao su bili Zinedine Zidane i Thiery Henry i teško mi je priznati zbog toga što sam igrao za Chelsea, ali doista mi se sviđala momčad Arsenala u to vrijeme. Imali su igrače poput Roberta Piresa, Wiltorda i Vieire, tako da sam odrastao uglavnom prateći francuske igrače."

 Facebook

Twitter

Instagram

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN