Real Madrid je osigurao budućnost jednog svojih najboljih igrača, potpisavši novi ugovor sa zvijezdom napada Viniciusom Juniorom, koji će ga zadržati na Santiago Bernabeuu do 2027. godine.


Potpisivanje ugovora je obavljeno na privatnom događaju, uz obitelj i prijatelje. Smatra se da su dvije strane već neko vrijeme pregovarale o novom ugovoru, ali su obje namjeravale postići dogovor što prije.

Brazilac će imati otkupnu klauzulu od 1 milijarde eura u svom ugovoru, koji će ga učiniti jednim od najbolje plaćenih igrača u momčadi. Njegov prethodni ugovor je trebao isteći na ljeto 2024. godine, ali sada će zarađivati najmanje 10 milijuna eura godišnje, uz neke bonuse. Relevo tvrdi da će malo tko među igračima Reala zarađivati više od njega, spominjući 'veterane poput Tonija Kroosa i Luke Modrića'.

Vinicius je bio najbolji napadač Real Madrida prošle sezone, a uz Judea Bellinghama, predviđen je da vodi Real Madrid kroz veći dio sljedećeg desetljeća. Dvadesettrogodišnjak je imao sporiji početak sezone, ali se može smatrati među najboljima na planetu, i sigurno jednim od najtežih za zaustaviti jedan na jedan.