S 27 godina napadač Tottenhama Harry Kane je na vrhuncu svoje igračke karijere, u kojoj do sada još nije osvojio niti jedan trofej. Priliku će imati u finalu Carabao kupa protiv Manchester Citya, a tu je i FA kup, gdje u okviru petog kola Tottenham večeras gostuje kod Evertona.


Menadžer Spursa Jose Mourinho ne osjeća pritisak zbog toga što bi njegova momčad morala osvojiti neki trofej kako bi njihova prva zvijezda ostala sretna, iako se nada kako će ove sezone prekinuti trinaest godina dugo čekanje na trofej.

"Da bi osvojio trofej, potrebna mu je pobjeda u samo jednoj utakmici. Znam da je to velika, teška utakmica. Znam da je to utakmica protiv momčadi koja će vjerojatno osvojiti Premier ligu ove sezone, tako da će to biti vrlo teško finale. Ali, da bismo osvojili trofej, moramo pobijediti samo jednu utakmicu. Morate to pitati Harrya, ali mislim da 'čekati na trofej' nije pravi način da se to opiše. Radi se o borbi, za trofej se treba boriti. Ali mislim da je to nešto osobno i mislim da je on prava osoba s kojom o tome trebate razgovarati." rekao je Mourinho na pitanje postoji li mogućnost da Kane ode iz kluba ako još jednu sezonu završi bez osvojenog trofeja.