EuroNogomet, nogometni magazin

Nuno na kraju sezone odlazi s klupe Wolverhamptona

Engleski premierligaš Wolverhampton je potvrdio kako će njihov menadžer Nuno Espirito Santo napustiti taj klub nakon četiri sezone provedene na klupi poslije posljednje utakmice ovosezonske Premier lige protiv Manchester Uniteda u nedjelju.


Portugalac je u rujnu 2020. godine potpisao novi trogodišnji ugovor, ali dvije strane su ipak odlučile međusobno postići dogovor o raskidu suradnje. Nuno odlazi s klupe Wolvesa nakon četiri godine, u kojima je klub vratio u Premier ligu i odveo u četvrtfinale Europa lige 2020. godine.

"Od prvog dana kad sam došao u Compton naša ambicija je bila napraviti pozitivne promjene i povući ovaj nogometni klub naprijed i ponosan sam što mogu reći da smo to radili svakog dana. Ostvarili smo naše ciljeve, radili smo to sa strašću i radili smo to zajedno.

Prije svega se želim zahvaliti navijačima, koji su odigrali jako važnu ulogu u našim nastojanjima da dostignemo nove visine za Wolvese, ljude i grad, koji su nas prihvatili i učinili da se osjećamo kao doma. Ja se, naravno, želim zahvaliti i svom osoblju u Wolvesima na njihovoj podršci i potpunoj posvećenosti svakog dana.

Najvažnije, želim se zahvaliti i svakom igraču s kojim sam radio otkako smo krenuli s poslom. Nedjelja će biti emocionalan dan, ali sretan sam zbog toga što će navijači biti na stadionu i što s njima mogu podijeliti još jedan poseban trenutak.
" poručio je Nuno.


Facebook

Twitter

Instagram

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN