EuroNogomet, nogometni magazin

Paulo Fonseca novi menadžer Tottenhama

Donedavni trener Rome Paulo Fonseca uskoro bi trebao biti službeno predstavljen kao novi menadžer Tottenhama, nakon što je s čelnicima tog kluba dogovorio uvjete trogodišnje suradnje.


Spursi su u potrazi za nasljednikom Josea Mourinha, a nakon što se nisu uspjeli dogovoriti s donedavnim trenerom Intera Antoniom Conteom izbor je pao na Fonsecu, koji je pred kraj sezone dobio otkaz u Romi, a naslijedio ga je upravo njegov sunarodnjak Jose Mourinho.

Fonseca je iznimno zainteresiran za prelazak u Premier ligu, pa je za očekivati kako manji detalji oko kojih još treba postići dogovor s čelnicima Tottenhama neće biti prepreka realizaciji ugovora.

Fonsecu je čelnicima Tottenhama predložio njihov novi sportski direktor Fabio Paratici, bivši šef Juventusa, koji je uvjerio predsjednika Daniela Levya kako je Portugalac pravi izbor za novog menadžera.
Facebook

Twitter

Instagram

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN