Menadžer škotskog premierligaša Glasgow Rangersa Steven Gerrard je otvoren za mogućnost povratka u Premier ligu, točnije na mjesto menadžera Aston Ville, koje je ostalo upražnjeno nakon otkaza koji je u nedjelju uručen Deanu Smithu.


Uprava Ville se nada kako će vrlo brzo imati ime Smithovog nasljednika, kako bi on imao vremena napraviti određene preinake u momčadi do kraja reprezentativne stanke, a kao dva najizglednija kandidata za sada se spominju Gerrard i Frank Lampard, njegov nekadašnji suigrač iz reprezentacije i bivši memadžer Chelsea te bivši menadžer Evertona Roberto Martinez.

Gerrard je ipak u prednosti, s obzirom na to da je blizak prijatelj predsjednika uprave Ville Christianom Purslowom, koji je u vrijeme dok je Gerrard bio igrač Liverpoola bio direktor tog kluba.

Izbornik Belgije Roberto Martinez također je otvoren za mogućnost povratka u Premier ligu, nakon što od 2016. godine sjedi na klupi reprezentacije. Njemu je bivši vlasnik Aston Ville Randy Lerner još prije deset godina nudio posao menadžera u tom klubu, ali je on tada odlučio ostati na klupi Wigana.