Donedavni menadžer Aston Ville Dean Smith postat će novi menadžer engleskog premierligaša Norwicha, koji je proteklih dana osim njega razgovore obavio i s bivšim menadžerom Chelsea Frankom Lampardom.


Činilo se kako bismo uskoro u Premier ligi mogli gledati trenerski dvoboj premierligaških legendi Franka Lamparda i Stevena Gerrarda, koji je zamijenio Smitha u Aston Villi, ali Smith je na razgovorima s čelnicima Norwicha pokazao puno bolje poznavanje aktualnog stanja u momčadi i ponudio prihvatljiviji plan za budući rad te je izbor ipak pao na njega.

Očekuje se kako će Smithu asistent biti Craig Shakespeare, koji je bio dio njegovog stručnog stožera i u Aston Villi, a službeno priopćenje bi trebalo biti objavljeno u nedjelju ili ponedjeljak, nakon što se dogovore i završni detalji ugovora.

Smith će premijeru na klupi novog kluba imati 20. studenog u domaćem dvoboju protiv Southamptona. Njegov prethodnik Farke je u dosadašnjem dijelu sezone osvojio samo pet bodova iz jedanaest utakmica, upisavši samo jednu pobjedu, nakon koje je i otišao iz kluba.