Dvadesetsedmogodišnji portugalski reprezentativac Bruno Fernandes je potpisao novi ugovor s engleskim premierligašem Manchester Unitedom, s kojim je sada vezan do kraja lipnja 2026. godine, uz opciju produljenja suradnje za dodatnih godinu dana.


Portugalski veznjak je stigao na Old Trafford iz lisabonskog Sportinga u siječnju 2020. godine i brzo se prometnuo u jednog od ključnih igrača ove momčadi, zbog čega mu je uprava tog kluba odlučila ponuditi povoljniji i godinu dana dulji ugovor u odnosu na prethodni.

"Od trenutka kad sam došao u Manchester United imam poseban odnos s klubom i našim fantastičnim navijačima. Odrastao sam gledajući ovu momčad, sanjajući o tome da dobijem priliku igrati ovdje jednog dana. Taj san je sada postao stvarnost i čast. Čak i nakon dvije godine, nevjerojatan je osjećaj istrčati na Old Trafford, čuti navijače kako skandiraju moje ime i zabiti gol ispred Stretford Enda. Istinska je privilegija nositi ovaj dres i boriti se za ovaj nevjerojatni klub. Ima još puno toga što želim ostvariti ovdje i znam da to vrijedi i za ostatak momčadi i osoblja. Više od svega želimo navijačima pružiti uspjeh koji zaslužuju."

rekao je Fernandes za službenu stranicu Uniteda.