Cristiano Ronaldo

Novi menadžer Manchester Uniteda Erik Ten Hag kaže kako taj klub nema namjeru ovog ljeta prodati svoju prvu zvijezdu Cristiana Ronalda, iako je prema pisanju brojnih medija Portugalac nezadovoljan situacijom u klubu i želi promijeniti sredinu.


Ronaldo nije otputovao s ostatkom momčadi na predsezonsku turneju po Tajlandu i Australiji zbog, kako je navedeno, osobnih razloga. Kako piše Sky Sports, klub s Old Trafforda je spreman saslušati ponude za Ronalda ovog ljeta, ali Ten Hag tvrdi drugačije.

"Mi pravimo planove za sljedeću sezonu uključujući Ronalda i to je to. Veselim se suradnji s njim. On mi nije rekao da želi otići. Čitao sam o tome u medijima, ali kao što sam rekao Cristiano nije na prodaju, on je u našim planovima i želimo zajedno ostvarivati uspjehe. Razgovarao sam s njim prije nego što se ta priča pojavila u medijima i bio je to dobar razgovor." rekao je Ten Hag.

Ronaldo se prošlog ljeta, pomalo neočekivano, vratio u Manchester United iz Juventusa i s klubom sa Old Trafforda ima još godinu dana ugovora.