Manchester City je na Parku Prinčeva postigao dva gola i ostvario dobar rezultat, ali menadžer večerašnjeg domaćina Manuel Pellegrini upozorava kako njegova momčad ne smije upasti u zamku i pokušati igrati na 0:0.


"Ova momčad Citya je spremna postizati golove i igrati nogomet. Ako pomislimo da možemo igrati na 0:0, onda mislim da ćemo izgubiti utakmicu, jer to nije način na koji mi obično igramo.

Svaka utakmica je drugačija. Nije važno što se događalo u drugim utakmicama ovdje u Engleskoj. Sada je važno da igramo drugu utakmicu protiv Paris Saint-Germaina. Igrali smo vrlo izjednačenu utakmicu u Parizu i pokazali smo da možemo i dalje igrati tako.

Mediji nisu mislili da ćemo imati ikakvu šansu za prolaz dalje, ali mi smo pokazali u prvoj utakmici da smo na istoj razini s Paris Saint-Germainom." rekao je Manuel Pellegrini.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Trener Paris Saint-Germaina Laurent Blanc je na konferenciji za novinare prije utakmice rekao: "Proučavali smo neke pogreške koje smo radili u prvoj utakmici, posebno u defanzivi i vidjeli smo da nismo bili dovoljno kompaktni. Ostavljali smo previše prostora Manchester Cityu, a s igračima koje oni imaju u napadu uvijek vam mogu stvoriti probleme.

Mi moramo igrati na najvišoj mogućoj razini, sigurno na višoj nego u prvoj utakmici. Nismo odigrali sjajnu utakmicu prošlog tjedna i moramo biti malo efikasniji, ali ako stvorimo toliko prilika kao prošlog tjedna, siguran sam da ćemo ovog puta zabiti više golova. Moramo se nametnuti.

Na kraju prve utakmice su igrali shvatili da smo možda propustili napraviti nešto više. Mogli smo se dovesti u bolju poziciju. Kad gledate na prilike koje smo stvorili, mislim da smo ih imali priličan broj, a propustili smo i penal. To znači da oni imaju prednost golova u gostima i sada je stvar jednostavna: moramo zabiti gol više od Manchester Citya."


Vjerojatni sastavi:

Manchester City: Hart; Sagna, Otamendi, Mangala, Clichy; Fernandinho, Touré, Navas, De Bruyne, Silva; Agüero.

Paris Saint-Germain: Trapp; Maxwell, Thiago Silva, Marquinhos, Aurier; Rabiot, Thiago Motta, Stambouli; Di María, Ibrahimović, Cavani.