EuroNogomet, nogometni magazin

Dublin neće ugostiti EURO, Minhen potvrđen kao jedan od gradova domaćina

Irski glavni grad Dublin neće ovog ljeta ugostiti utakmice Europskog prvenstva, odlučila je danas UEFA, nakon što organizatori nisu mogli garantirati da će utakmicama koje se igraju u tom gradu moći prisustvovati najmanje 25% gledatelja od ukupnog kapaciteta.


Restrikcije koje su u Republici Irskoj na snazi zbog korona virusa i dalje onemogućavaju prisustvo gledatelja utakmicama, a organizatori nisu mogli preuzeti odgovornost i potvrditi kako će se situacija promijeniti do početka lipnja.

Već je od ranije bilo poznati kako je bez domaćinstva ostao i Bilbao, umjesto kojeg će utakmice ugostiti Sevilla, dok je Minhen potvrđen kao jedan od gradova domaćina, jer je danas iz tog grada potvrđeno kako će na Allianz Arenu moći najmanje četvrtina gledatelja.

Tri utakmice grupne faze koje su se trebale igrati u Dublinu će se igrati u St.Petersburgu, dok će Wembley ugostiti utakmicu osmine finala koja se trebala igrati na Aviva stadionu.

Facebook

Twitter

Instagram

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN