EuroNogomet, nogometni magazin

Frank De Boer podnio ostavku na mjesto izbornika Nizozemske

Nakon ranog i neočekivanog ispadanja nizozemske reprezentacije s Europskog prvenstva, gdje ih je u osmini finala izbacila reprezentacija Češke, Frank De Boer je podnio ostavku na poziciju izbornika.


"Nismo ostvarili cilj koji smo postavili pred sebe prije početka natjecanja i stoga sam odlučio kako neću nastaviti raditi posao izbornika nacionalne reprezentacije. Kad mi je ponuđen posao izbornika, smatrao sam to velikom čašću i izazovom, ali u isto vrijeme sam bio svjestan i kako me očekuje veliki pritisak. Taj se pritisak sada povećao i to ne bi bila zdrava situacija ni za mene ni za momčad, koju očekuju kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo." rekao je De Boer, a prenosi službena stranica nizozemskog nogometnog saveza.

Za sada je nepoznato tko će povesti Nizozemsku u nastavak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine, koje se nastavljaju već 1. rujna utakmicom u gostima protiv norveške.
Facebook

Twitter

Instagram

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN