EuroNogomet, nogometni magazin

Francuska osvojila Ligu Nacija

Reprezentacija Francuske je osvojila drugo izdanje UEFA-ine Lige Nacija zahvaljujući pobjedi protiv reprezentacije Španjolske u finalu odigranom u Milanu rezultatom 2:1.


Nakon što u prvom poluvremenu nije bilo golova, Španjolska je povela golom Oyarzabala u 64. minuti, da bi Francuzi izjednačili čim su krenuli s centra golom Benzeme. Pobjedu Francuzima donio je Mbappe u 80. minuti nakon situacije o kojoj će se još pričati. Naime, francuski napadač je u trenutku upućivanja lopte prema njemu bio u zaleđu, ali ono nije suđeno, jer je na loptu dok je putovala prema njemu uklizao španjolski stoper Garica neznatno joj promijenivši smjer, što su suci okarakterizirali kao igranje loptom protivničkog igrača.

Treće mjesto je osvojila reprezentacija Italije, koja je golovima Barelle u 46. i Berrardija s bijele točke u 65. minuti pobijedila Belgiju, za koju je počasni gol u 86. minuti zabio Ketelaere.

 Facebook

Twitter

Instagram

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN