Engleski reprezentativni napadač Harry Kane je poručio upravi Tottenhama kako ovog ljeta želi napustiti taj klub, nezadovoljan činjenicom da do svoje 27. godine nije uspio osvojiti niti jedan trofej.


U klubu nisu najsretniji idejom o njegovoj prodaji, ali čini se kako su mu spremni udovoljiti, te su s tim u vidu već počeli tražiti i potencijalne zamjene za igrača, za kojeg su interes pokazali Manchester United, Manchester City i Chelsea.

Kane želi ostati u Premier ligi i želi riješiti pitanje svoje budućnosti prije početka Europskog prvenstva u lipnju.

Kane je u nekoliko izjava dao do znanja kako se želi boriti za velike europske trofeje, a još je prošlog ljeta želio otići iz Tottenhama, ali su ga tada uvjerili da ipak ostane nakon što je Jose Mourinho nešto ranije došao na poziciju menadžera, vjerujući kako on može dovesti momčad do trofeja.

Spursi su vjerovali kako će njihova prva puna sezona pod Mourinhovim vodstvom biti uspješna i bili su na vrhu Premier lige u prosincu, ali nakon što se Kane ozlijedio njihova se forma raspala te sljedeće sezone ponovno neće igrati u Ligi prvaka.

"Čeka nas finiš sezone, koju želimo završiti što je bolje moguće. To je sve na što smo svi u klubu koncentrirani." kratko je na špekulacije o odlasku Harrya Kanea rekao glasnogovornih Spursa.