EuroNogomet, nogometni magazin

Memphis Depay potpisao dvogodišnji ugovor s Barcelonom

Španjolski prvoligaš Barcelona je tijekom proteklog vikenda kompletirao dolazak u svoje redove donedavnog veznog nogometaša Lyona Memphisa Depaya, s kojim je dogovorena suradnja u trajanju od dvije godine.


Dvadesetsedmogodišnjem nogometašu je na kraju sezone istekao ugovor s Lyonom i već se neko vrijeme povezivao s Barcelonom, koja ga je pokušala dovesti još prošlog ljeta, ali je taj transfer propao zbog pravila o maksimalnom iznosu koji jedan klub može potrošiti na plaće u La Ligi.

"Svi znaju da me se već dugo povezuje s Barcelonom i želim igrati pod vodstvom Ronalda Koemana." rekao je Depay novinarima na Europskom prvenstvu još prije stavljanja konačnog potpisa na ugovor.

Depay je protekle sezone u dresu Lyona postigao 20 golova i tome pridodao 12 asistencija u 37 ligaških utakmica, od čega je 33 započeo od prve minute, a dobru formu zadržao je i na početku Europskog prvenstva.
Facebook

Twitter

Instagram

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN