Engleski premierligaš Manchester United je odbio ponudu španjolskog prvoligaša Seville, koja je željela u siječanjskom prijelaznom roku dovesti na posudbu njihovog napadača Anthonya Martiala.


Dvadesetšestogodišnji francuski napadač je prije nekoliko dana obavijestio privremenog menadžera Ralfa Rangnicka da želi napustiti klub, ali Rangnick mu je dao do znanja kako se to može dogoditi samo u slučaju da se pojavi ponuda koja će odgovarati klubu.

Sevilla je ponudila pokrivanje samo polovine Martialove plaće, za koju se vjeruje da iznosi oko 150.000 funti tjedno.

U Unitedu tek trebaju odlučiti hoće li Martiala uopće pustiti na posudbu, a ako na to i pristanu dogodit će se samo u slučaju da drugi klub bude spreman u potpunosti preuzeti trošak njegove plaće.

Martial je potpisao za Manchester United 2015. godine, kada je Monacu plaćen 40 milijuna eura, čime je postao najskuplji tinejdžer na svijetu u tom trenutku. U 268 utakmica u dresu Uniteda postigao je 79 golova, a nakon dolaska Cristiana Ronalda, Edinsona Cavanija i Jadona Sancha ispao je iz svih kombinacija za igru. Otkako je na klupu Uniteda stigao Rangnick nije odigrao niti jednu minutu, a u svim utakmicama ove sezone upisao je samo deset nastupa.