Predsjednik madridskog Reala Florentino Perez je u razgovoru za El Chhiringuito otkrio kako je francuski reprezentativac Kylian Mbappe odustao od transfera u taj klub iz Paris Saint-Germaina zbog političkih pritisaka.

"Mbappe me nije izdao. On nam je rekao da je njegov san igrati za Real Madrid puno, puno puta. Ali, onda se sve promijenilo u petnaest dana zbog političkog i ekonomskog pritiska. Njegov san se morao promijeniti.

Predsjednik Francuske Macron je nazvao Mbappea, to nema smisla. PSG mu je ponudio da bude lider projekta i to je sve promijenilo. Nisam više vidio Kyliana Mbappea kakvog smo mi željeli. Ovdje nitko nije veći od Real Madrida. To se neće promijeniti.

Mislim da je njegova majka željela da on pređe u Real Madrid, jer zna da je to uvijek bio Kylianov san. Siguran sam da je ona željela da on pređe kod nas, ali stvari su se promijenile i mi to moramo poštovati. Ja i dalje poštujem Kyliana, apsolutno.

Nismo potpisali nikakav predugovor niti smo imali nikakav dogovor s njim, jer to ne bi bilo u redu, to nije dozvoljeno. Ja nikad nisam rekao da je između Reala i Mbappea zauvijek gotovo. Nikad to nisam rekao. U tri godine se puno stvari može promijeniti. Ali, ja ne želim ovakvog Mbappea. Posljednje njegovo izdanje nije ono koje smo mi željeli. Mi smo željeli pravog Mbappea.

Njemu nije lako primiti poziv od predsjednika Francuske... da mu on kaže da ne ide iz kluba. Onda ode u Katar i oni mu ponude stvari koje vas izlude, vjerojatno stvari koje su izvan svih okvira. Zbog toga se Kylian promijenio." rekao je Perez.