Darren Bent i Scott Sinclair uskoro bi mogli postati novi igraci Liverpoola, koji je prisiljen kupovati nakon kazne Suareza i Carrolla koji nije ispunio ocekivanja.

Napadac Aston Ville i Engleske reprezentacije velika je želja trenera Liverpoola Kennya Dalglisha, koji smatra da bi upravo on trebao biti prva špica njegove ekipe. Nezadovoljan razvojem situacije Andya Carrolla, Liverpool je u potražnji novoga napadaca koji pati od apstinencije zabijanja pogodaka, a u korist im neide niti kazna Suarezu nakon šta je rasisticni uvrijedio Evru. Aston Villa je spremna prodati Benta ukoliko za njega doðe dobra ponuda, a Liverpool pomišlja ponajviše o razmjeni igraca u kojoj bi Carroll trebao put Birminghama put Villa Parka, dok bi bent trebao preseliti na povijesni Anfield.  Drugi napadac koji je takoðer velika želja trenera je Scott Sinclair, nekad velika nada Chelsea, a sada igra u Swansea Cityu. Sinclair bi u Liverpool trebao doði kao zamjena za Suareza koji je pod kaznom, ali koji bi na ljeto mogao promjeniti i klub. Cijena transfera bi trebala iznositi izmeðu 6 i 8 milijuna eura.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

Darren bent je u svojoj karijeri nastupao za Ipswich Town, Charlton Athletic, Tottenham Spurse i Sunderland. Veliki teret imati ce u predstojecem EURU gdje bi trebao biti prvi napadac nakon kazne Rooneya, dok je mladi 22-godišnji Scott Sinclair u svojoj karijeri bio ponajviše na posudbama po kojima ga je slao Chelsea. Karijeru je zapoceo u Bristol Roversima iz kojih je preselio u Chelsea, da bi se zatim kalio u Plymouth Agrylu, QPR-u, Charlton Athleticu, Crystal Palacu, Birmingham Cityu i Wiganu, te je naposlijetku pristigao kao slobodan igrac u Swansea gdje je pokazao raskoš svoga talenta.