Reprezentativac Bosne i Hercegovine Zlatan Muslimovic jucer je stigao u Glasgow i trebao tjedan dana provesti na probi u Rangersima, ali vec danas je napustio taj grad i otišao na probu u redove engleskog premierligaša Sunderlanda.

Muslimovic, koji je bez kluba nakon što je proteklog ljeta napustio grcki PAOK, i dalje je otvoren za ponudu škotskog prvoligaša, ali njegov menadžer Jan Bezemer je potvrdio da ce njegov klijent ostatak tjedna provesti u Engleskoj.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri"Zlatan je jucer trenirao sa Rangersima. Sve je prošlo dobro i bili smo zainteresirani. Ali onda je stigla ponuda za probu u drugom klubu. Zlatan je danas trenirao sa Sunderlandom i vidjet cemo kako ce to proci. Rangersi ga žele, ali postoji veliki interes za njega. On bi želio igrati u jakoj ligi. Škotska i engleska liga spadaju u tu kategoriju." rekao je Bezemer.

Muslimovic, koji ima i švedsko državljanstvo, je karijeru zapoceo u Švedskoj, nakon cega ga je doveo Udinese. Napadac je sedam godina proveo u tom klubu, ali nikada nije izborio mjesto u momcadi. Udinese ga je u tom razdoblju slao na posudbu u cak sedam razlicitih klubova (Perugia, Pistoiese, Ascoli, Padova, Rimini, Messini i Parma), da bi na kraju preselio u Atalantu, odakle je nakon jedne sezone 2008. godine otišao u PAOK.