Cristian Chivu izgleda igra svoju posljednju sezonu za Inter Milan i na ljeto bi trebao preseliti kod bivšeg trenera Josea Mourinha, te nositi dres Real Madrida.

Chivu ne planira produžiti ugovor sa Inter Milanom. Bivši Rumunjski kapetan i proslavljeni igraš Ajaxa i Rome na pragu je potpisa predugovora sa Real Madridom, kako javljaju Talijanski mediji, ali navode da je isto tako i odbio Milan koji ga takoðer želi u svojim redovima. Chivu je imao ogromno povjerenje kod Josea Mourinha dok je bio u Interu s kojim se osvojio Talijansko prvenstvo, Talijanski kup i Ligu prvaka u jednoj sezoni. U Real Madridu bi na ljeto trebao otici Raul Albiol koji je navodno u svaði s trenerom, te bi Chivu trebao upasti na njegovo mjesto, a još je i upitna situacija oko Ricarda Carvalha, stoga Mourinho Chivua vidi kao idealnog igraca na tržištu za Real Madrid.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

Rumunj je 2007. godine vec jednom nogom bio na pragu "Kraljevskoga kluba", no odlucio je ostati u Italiji i potpisati za Inter. Ali izgleda da mu je suðeno da obuce dres Real Madrida, a za to ce se zasigurno pobrinuti Jose Mourinho. U dosadašnjoj karijeri nastupao je za Rumunjske klubove CSM Resitu i Universitatea Crenovu, da bi potom prešao u Ajax u kojem je bio i kapetan. 2004. godine se seli u Italiju kada ga je u svoje redove dovela Roma za koju je nastupao 3 godine, te pritom prešao u sadašnji klub Inter Milan.