Menadžer Carlosa Teveza Kia Joorabchian je danas izjavio kako je izgledno da ce njegov klijent ostati u redovima Manchester Citya do kraja sezone, kad ce se otvoriti više opcija za nastavak karijere nego sada.

27-godišnji nogometaš je suspendiran od strane kluba koji ga želi odmah prodati, ali taj se zadatak pokazao teškim, s obzirom da nijedan klub nije voljan isplatiti odštetu koju engleski klub traži.

Inter i Paris Saint-Germain su se vec povukli iz utrke, dok bi Milan danas trebao donijeti odluku o eventualnoj novoj ponudi, ali Joorabchian je uvjeren kako do nje nece doci.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

"Bili smo u pregovorima sa tri velika kluba, ali mislim da nitko od njih nije ponudio onoliku odštetu koliku Manchester City traži. Carlos ce ostati u Manchester Cityu do ljeta. Oni bi ga htjeli odmah prodati, ali samo po odreðenoj cijeni. Na ljeto ce se otvoriti šire tržište igraca. Svi veliki klubovi traže igrace koji mogu igrati u Ligi prvaka. Carlos ne može igrati u Ligi prvaka i to je velika prepreka. Potrošite veliki novac na transfer i na placu, a on ne može igrati u Ligi prvaka." rekao je Joorabchian.