Menadžer Chelsea Andre Villas-Boas je odbacio tvrdnje kako je taj klub poslao ponudu za Shakhtarovog brazilskog veznog nogometaša Williana, rekavši kako to ne namjeravaju niti uciniti.

"Mislim da je on izuzetno interesantan igrac, ali ne mislim da cemo napraviti korak više, zbog odreðenih stvari, od radne dozvole do procijenjene vrijednosti igraca. Mislim da je naš projekt za sljedecu sezonu u ovom trenutku važniji od trenutnog projekta."

"Nije da Willian nema karakteristike za buducnost, mi razmišljamo puno o tome što možemo napraviti za sljedecu sezonu. Klubovi traže puno novca za igrace, a u društvu i u nogometu u ovom trenutku nema puno novca. U sijecanjskom prijelaznom roku su cijene uvijek dodatno podignute i to morate uzeti u obzir." rekao je Villas-Boas.

Willian, koji ima dva nastupa za reprezentaciju Brazila, ne bi ove sezone mogao igrati u Ligi prvaka cak i kad bi potpisao za Chelsea, jer je vec u grupnoj fazi igrao za Shakhtar.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

Što se tice moguceg dovoðenja mladog belgijskog veznjaka Kevina de Bruynea, Villas-Boas je rekao kako on nema aktivnu ulogu u tim pregovorima.

"Oko toga morate pitati ljude u klubu. Kevin je igrac koji se uklapa u klupsku politiku. On nije igrac koji je u mojim trenutnim planovima, on je igrac kojega klub prati vec neko vrijeme, a ja sam takoðer menadžer koji poštuje klupsku politiku. Klub mora misliti na buducnost, bilo to sa trenutnim ili sa nekim buducim menadžerom. Kevin je iznimno interesantan igrac." dodao je Portugalac.