Villarrealov brazilski napadac Nilmar ce, prema svemu sudeci, ostati u tom klubu namanje do lipnja 2012. godine, nakon što se nije uspio dogovoriti oko uvjeta ugovora sa Sao Paulom, te je taj transfer propao.

Sao Paulo, koji želi Nilmara za novu sezonu upariti sa bivšim brazilskim reprezentativcem Luisom Fabianom, je sa Villarrealom bio dogovorio transfer u vrijednosti od oko osam milijuna eura, te su proteklih desetak dana pregovarali sa igracevim menadžerom Orlandom da Horom, koji je prije nekoliko dana ustvrdio kako je dogovor blizu.

Meðutim, jucer je sportski direktor Sao Paula Adalberto Baptista rekao kako se taj klub povukao iz pregovora.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

"Nažalost, nije bilo dogovora sa igracevim menadžerom kako bismo osigurali uspješan posao, što nas je sada dovelo do toga da se povucemo iz pregovora. Menadžer i igrac imaju puno pravo tražiti najbolji moguci ugovor za sebe, ali Sao Paulo nije mogao prekršiti svoju politiku strukture placa, koja je na snazi godinama. To je dovelo klub do financijske stabilnosti i od neprocjenjive je vrijednosti u vrijeme kad se toliko prica o kašnjenju i neisplacivanju placa." rekao je Baptista za Globoesporte.

Sao Paulo je u ljetnoj stanci koja traje u Brazilu u svoje redove doveo Jadsona iz ukrajinskog Shakhtara.