Playmaker Lillea Eden Hazard kaže kako, unatoc svojim izjavama da bi karijeru najradije nastavio u Engleskoj, ne odbacuje mogucnost da na ljeto ipak preseli u redove Reala ili Barcelone.

Mladi belgijski veznjak se posljednjih dana najviše dovodio u vezu s Tottenhamom, ali i on i njegov otac su potvrdili kako još uvijek nije dogovoren nikakav transfer u bilo koji klub, tako da su sve opcije još uvijek otvorene.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

"Ja nikad nisam rekao da želim u Real. Drugi ljudi su to govorili u moje ime. Ali nisam ni protiv te ideje. Tko to ne sanja o igranju za Real ili Barcelonu. Nisam zatvorio vrata nikome, ali mislim da bi za sada engleska liga bila idealna za mene." rekao je Hazard.

21-godišnji Belgijanac je potvrdio i jednu od najlošije cuvanih tajni u nogometu - da bi ga menadžer Arsenala Arsene Wenger želio dovesti na Emirates.

"Ima nekoliko klubova u Engleskoj koji su zainteresirani za mene, a Arsenal je jedan od njih." dodao je Belgijanac, koji ce i u predstojecim mjesecima biti predmetom špekulacija brojnih medija širom Europe.