celnici Zenit St Petersburga nadaju se kako ce u svojoj momcadi ponovno vidjeti Andreia Arshavina, a Arsenalu su vec poslali ponudu u kojoj predlažu posudbu u proljetnom dijelu sezone.

Ruski reprezentativac je daleko od forme i prve postave u Arsenalu ove sezone, a Arsene Wenger ga je cak privremeno prebacio u rezervnu momcad, kako bi prikupio minutažu i pokušao se vratiti u formu.

O mogucem povratku ruskog reprezentativca u Rusiju pricalo se tijekom cijelog sijecanjskog prijelaznog roka, a ta mogucnost još uvijek postoji, buduci da prvenstvo u Rusiji još uvijek nije nastavljeno i klubovi imaju mogucnost registracije igraca sve do kraja veljace.

Glavni adut Zenita je cinjenica da bi Arshavin u tom klubu imao redovnu minutažu, što bi mu pomoglo i u borbi za mjesto u reprezentaciji za predstojece Europsko prvenstvo 2012. godine.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

"Zainteresirani smo za mogucnost da Arshavina dovedemo na posudbu. Osim što bi pomogao Zenitu, Andrei bi se takoðer mogao na taj nacin pripremiti za završnicu europskog prvenstva. Pitanje je što Arsenal doista želi i jesu li oni zainteresirani za posudbu." rekao je generalni direktor Zenita Maxim Mitrofanov.

Na pitanje je li Zenit vec uspostavio kontak s Arsenalom, Mitrofanov je odgovorio: "Imali smo inicijalne razgovore s njima. Vidjet cemo kako ce sada odgovoriti."

Arsenal je Arshavina doveo iz Zenita u sijecnju 2009. godine, a od tada je za londonski klub odigrao preko 130 utakmica.

"cinjenica je da Andrei i dalje želi igrati u Engleskoj. Ali istina je i da doista želi odigrati dobro na Europskom prvenstvu. Zenit bi bio dobra solucija za njega u tom slucaju." dodao je Mitrofanov.