Kako piše njemacki list Bild, napadac Kölna Lukas Podolski trebao bi biti prvo pojacanje Arsenala u sljedecoj sezoni, a s obzirom da mu ugovor istjece u ljeto 2013., trebao bi koštati oko 18 milijuna eura.

Za sada nije postignut nikakav dogovor izmeðu klubova, ali Bild je jucer objavio kako je postignut nacelni dogovor izmeðu Arsenala i Podolskog.

Ipak, za sada se ne ocekuje da ce biti postignut konacni dogovor izmeðu tri strane, jer ce tek na kraju sezone biti poznato hoce li Arsenal i sljedece godine igrati u ligi prvaka.

Podolski je u odlicnoj formi ove sezone, te je u Bundesligi postigao 15 golova i tome pridodao cetiri asistencije u 19 nastupa. Time jako podsjeca na Robina van Persiea, koji je ove sezone u sjajnoj formi u Arsenalu i znacajno odskace od ostatka momcadi, koja nije na njegovoj razini.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

Arsenal ima novca za pojacanja na kraju sezone, s obzirom da su proteklu godinu završili u plusu zahvaljujuci prodajama Cesca Fabregasa i Samira Nasrija.

U meðuvremenu, napadac Arsenala na posudbi u Sunderlandu Nicklas Bendtner je najavio moguci odlazak u Rusiju na kraju sezone, kad mu istjece ugovor s Topnicima.

"Neki vrlo dobri igraci odlaze u Rusiju, igraci koji ranije ne bi napravili takav potez. Tamo se igra sjajan nogomet." rekao je danski reprezentativac.