Dvadesetjednogodišnji kolumbijski napadač James Rodriguez, koji je svojim dobrim igrama u Portu privukao pozornost velikih europskih klubova, kaže kako je za njega još uvijek rano napuštati redove portugalskog kluba.


Kolumbijac je u deset ligaških utakmica ove sezone postigao sedam golova, a impresionirao je i svojim igrama u dresu kolumbijske reprezentacije pod vodstvom novog izbornika Josea Pekermana.

Već neko vrijeme kruže špekulacije o interesu Manchester Uniteda za njegove usluge, ali Rodriguez kaže kako ne želi komentirati glasine, te vjeruje kako je Porto još uvijek najbolja lokacija za nastavak njegovog nogometnog razvoja.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Ja sam igrač Porta i jako sam sretan što je tako. Čuo sam puno stvari, ali ja sam pod ugovorom s Portom i moj jedini cilj je igrati dobro za ovaj klub. Živim u sadašnjosti i ne razmišljam o odlasku. Prerano je razmišljati o tome." rekao je Rodriguez.

Na pitanje o posljednjim komplimentima na njegov račun od strane slavnih sunarodnjaka Carlosa Valderrame i Faustina Asprille, Rodriguez je dodao: "Jako sam sretan što sam dobio takve komplimente od tako velikih igrača, koji su ostavili svoj trag u povijest kolumbijskog nogometa. To mi predstavlja čast. Želim postati što je moguće bolji igrač, a zašto ne i jedan od najboljih na svijetu. Još sam uvijek mlad i moram naporno raditi kako bih dosegnuo svoj vrhunac, ali spreman sam se žrtvovati kako bih to postigao."