{mosimage}Novi menadžer Tottenhama Harry Redknapp, koji je i u prethodnoj momcadi Portsmouthu u momcadi imao jednog hrvatskog reprezentativca, izrazio je prije predstojeceg dvoboja protiv zagrebackog Dinama u okviru Kupa UEFA, svoje divljenje zbog cinjenice da mala zemlja kao što je Hrvatska uspijeva stvorili toliko veliki broj kvalitetnih nogometaša.

Redknapp sada u momcadi ima Luku Modrica i Vedrana corluku, a dobro su mu poznati još neki bivši hrvatski reprezentativci.

"Gledao sam Niku u momcadi Portsmoutha proteklog vikenda. Vratio se na teren, što je dobro jer znaci da je prebrodio ozljedu. On je sjajan momak i odlican nogometaš. Modric je takoðer sjajan nogometaš i oko njega cu izgraditi cijelu momcad. Lopta što cešce mora biti u njegovom posjedu, jer je on fantastican igrac. On je poseban nogometaš, jer ima posebne sposobnosti, kao i mnogi hrvatski igraci. Hrvatska je tijekom godina stvorila niz vrhunskih nogometaša. Volim Hrvate, svaki igrac iz Hrvatske sa kojim sam radio je bio poseban, to mogu iskreno reci. Slaven Bilic je bio fantastican, Igor Štimac takoðer. Robert Prosinecki je bio genije." rekao je Redknapp za Sportske Novosti.

Redknapp je za utakmicu protiv Dinama najavio niz promjena u momcadi, ali kljucnu ulogu ce ponovno povjeriti bivšem Dinamovcu Luki Modricu.

"Moramo pobjediti na svom terenu i to cemo napraviti. Ako pobjedimo u ovoj utakmici, trebat ce nam još jedna pobjeda da proðemo dalje, a onda se ponovno možemo u potpunosti posvetiti ligi. Važno je da ostvarujemo dobre rezultate, jer to pojacava samopouzdanje. Ne želimo poraz u cetvrtak. Promjenit cu momcad i dati priliku igracima koji su manje igrali do sada." dodao je Redknapp.