Rio Ferdinand priznaje kako je jako loš gubitnik, a cak i gori gledatelj. Kapetan Manchester Uniteda kaže kako nakon poraza na nogometnom terenu danima ne želi razgovarati cak niti sa svojim roditeljima

"Mrzim gubiti. Kada izgubim utakmicu moji roditelji me ne zovu danima, ne bih pricao s njima. Pošalju mi poruku i napišu da znaju kako sam razocaran i da me samo žele pozdraviti. Ako odlazim sa treninga na kojem sam izgubio ljudi me gledaju i pomisle, 'Da, izgubio je danas'. Ne mogu si pomoci." kaže Ferdinand.

"Prošle sezone sam bio na tribinama kada smo pobijedili Wigan sa 2:1 krajem sezone. Oni su postigli prvi gol i njihovi navijaci su mi dobacivali razne stvari. Onda smo mi dali gol i ja sam bio najglasnija osoba u svecanoj loži. Okrenuo sam se prema Darrenu Fletcheru koji je sjedio pored mene i rekao 'Ako oni opet daju gol, ja sam u problemima'. Nakon našeg pobjednickog gola odmah sam otišao. Morao sam jer ako bih poludio od slavlja a oni opet zabiju, to bi bilo jako sramotno. Odvezao sam se doma, slušao radio prijenos i slao poruke prijatelju da vidim jesmo li pobijedili. Ja sam loš gledatelj, loš gubitnik... jako loš." priznao je Ferdinand.