EuroNogomet, nogometni magazin

Nogometaši Bayera razljutili Völlera potjerom za Messijevim dresom

Dvojica nogometaša Bayera iz Leverkusena ce morati na aukciju staviti dresove Lionela Messija koji su dobili nakon utakmice protiv Barcelone u utorak, nakon što ih je sportski direktor Rudi Völler kritizirao jer su bili previše entuzijasticni u svojoj potjeri za tim suvenirom.

Branic Michal Kadlec, strijelac jedinog gola za njemacku momcad u tom susretu, je vec na poluvremenu tražio dres kod Argentinca, ali ga je ipak u tunelu preduhitrio iskusni kolega iz obrane Manuel Friedrich. Meðutim, Kadlec je na kraju utakmice ipak uspio doci do Messijevog dresa, a sve skupa je jako iziritiralo Völlera.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

"Mogu vam garantirati da ce ta dvojica igraca staviti te dresove na dobrotvornu aukciju. Ono što su oni napravili da bi došli do dresa je bilo previše. Nisam još razgovarao s njima, ali hocu." rekao je Völler.


Facebook

Twitter

Instagram

Na današnji dan

Petak, 16 Listopad 1936

Rođen hrvatski nogometaš Mladen Košćak. Ponikao je u Dinamu, osvojio naslov juniorskog prvaka države, i prvi iz svoje generacije postao prvotimac. Vrlo elegantan, sjajan tehničar, igrao je drugačije od ostalih bekova svog vremena. Rano je postao i reprezentativac, ali je zbog teške ozljede prestao igrati nogomet. Umro je1997. godine u Zagrebu.

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN